c7cf7c26dc5adb8685705d22dfb45e58_f772.png

Verjaardagsactie

Omdat Wok Maxis dit jaar 10 jaar bestaat, willen wij dit graag vieren met onze gasten! Als je op je verjaardag zelf bij ons komt eten met 3 of meer personen erbij, krijg je van ons je All-Inclusive arrangement GRATIS!

Kom je met een kleiner gezelschap, dan geven we alsnog een mooie korting!

(1 Jarige + 3 of Meer personen -> Jarige GRATIS)
(1 Jarige + 2 personen -> Jarige krijgt 40% Korting)
(1 Jarige + 1 persoon -> Jarige krijgt 20% Korting)

Wil je het feest nog gezelliger maken? Kom dan ook bij ons kegelen! Afhankelijk van de datum en de grootte van het gezelschap kunnen we kegelen met korting aanbieden, of zelfs GRATIS! Neem even contact met ons op, zodat we een mooie afspraak kunnen maken.

 

VOORWAARDEN

Geldt enkel indien de jarige komt op de dag dat diegene ook daadwerkelijk jarig is, op vertoon van een geldig legitimatiebewijs zodat wij de geboortedatum kunnen controleren.

Deze actie kan alleen per enkele tafel worden gebruikt bij minimale afname van 3 personen.

De actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen/acties

Kinderen die meekomen en volgens onze tarieven nog niet het volwassen tarief betalen tellen voor deze actie mee als 1/2 persoon

Deze actie is geldig zowel door de week, als in het weekend (met uitzondering van feestdagen, check de pagina tarieven om precies te zien welke dagen hieronder vallen) Bent u toch jarig op een feestdag? Dan is uw verjaardagactie één dag na de feestdag(en) of één dag ervoor rechtsgeldig! Dit dient u tijdens uw reservering door ons te moeten mededelen! Dit geldt eveneens voor de dinsdagen (sluitingsdag).

De einddatum van de actie wordt nader bepaald, zolang deze online staat, is deze actie nog geldig.

De acties zijn uitsluitend geldig op de dag zelf. Achteraf kunnen wij geen restitutie verlenen. Helaas is het voor ons niet controleerbaar nadat u ons heeft verlaten. Hier zijn geen uitzonderingen op mogelijk.