Algemene voorwaarden

Reglement Restaurant Wok Maxis All-in dineren & drinken


U betaalt achteraf uw dinertarief , van minimaal verblijf van 2 uur, voor het door u aangegeven All-in dineren & drinken arrangement bij de ontvangstbalie. Komt u tijdens uw verblijf achter dat u langer wilt verblijven, gelieve dit vlak voor afloop bij de bediening te melden. De extra kosten bedragen respectievelijk € 1,50,- tot € 2,50 per persoon per half uur.

Prijzen van All-in dineren & drinken arrangementen (gerechten en consumpties zoals bijv. bier, fris, wijn) gelden op basis van de tijdsduur aan tafel (minimaal 2 uur).

Onze Special drinks zijn verkrijgbaar tussen € 1,50,- tot 3,- per glas. Deze kunt u gewoon aan tafel bestellen. 

Specifieke dieetwensen of voorkeur voor vegetarisch dineren? Bij Wok Maxis heeft u volop keus uit culinaire Aziatische oosterse gerechten.

Geeft u bij binnenkomst aan wat uw wensen zijn en onze medewerker leidt u rond langs onze buffetten en kookeilanden. U kunt uit de ruime variëteit aan gerechten een passende keus maken. Vers, gezond en veelzijdig.

-ACTIES GELDEN NIET IN COMBINATIE MET ANDERE ACTIES OF SPECIALE AFGESPROKEN ARRANGEMENTEN

Bent u jarig op een dinsdag, of een feestdag*? Dan is uw verjaardagactie één dag na de feestdag(en) of één dag ervoor rechtsgeldig, enkel wanneer vooraf bij reservering aangegeven. Dit geldt eveneens met de dinsdagen (sluitingsdag).

*Speciale (feest)dagen, als Nieuwjaarsdag, Pasen, Koningsdag, Moederdag, Vaderdag, Hemelvaartsdag, Pinksteren,  Kerstavond en ouderjaarsdag.

Wij adviseren u met compleet gezelschap het arrangement te starten. Grote groepen kunnen verzamelen in een van onze zalen.

Om wachtrijen bij de entree/kassa te beperken, is apart afrekenen niet altijd toegestaan! grote groepen vanaf acht personen krijgen één rekening opgemaakt per tafel/reservering. Gelieve hiervoor begrip te hebben en van te voren met uw gezelschap te bespreken.

Uw ticket wordt op tafel geplaatst, zodat ons bedienend personeel weet dat uw tafel door u bezet is, ook als u gezamenlijk bij het buffet bent en ons nog niet verlaten heeft. Bij vertrek levert u uw ticket weer in bij de ontvangstbalie voor uw nota.

De “Kinderhoek” is een service die uitsluitend bedoeld is voor gasten van Restaurant Wok Maxis. Ouders blijven altijd verantwoordelijk voor hun eigen kinderen, ook in de Kinderhoek.

Om de prijs kwaliteit verhouding vriendelijk te houden, behouden wij het recht verspilling van eten en drinken in rekening te brengen (bijvoorbeeld € 3,- per item).

Het is niet toegestaan bij vertrek eten, drinken (zoals flesjes drinken) of goederen mee te nemen van Restaurant Wok Maxis.

Het restaurant is gedeeltelijk voorzien van een bereidingsruimte om de kwaliteit te willen waarborgen dienen wij (Huis)dieren zoals honden geen toegang te mogen verlenen.

Restaurant Wok Maxis accepteert alleen eigen Wok Maxis dinercheques. Overige dinerbonnen uitgegeven door derden worden niet geaccepteerd als dat niet expliciet door Wok Maxis is aangegeven. 

Onze gasten zijn niet tot last voor een andere gast of ons personeel.  Indien onze restaurantmanager ervaart dat u tot last bent voor andere gasten of het bedienend personeel, dan kunnen wij u de toegang tot ons restaurant ontzeggen. U heeft dan geen recht op vergoeding van het door u betaalde arrangement.

Restaurant Wok Maxis behoudt zich het recht om, indien de situatie erom vraagt, anders te besluiten dan in dit reglement is weergegeven.

Restaurant Wok Maxis maakt gebruik van beeldregistratie, deze beelden kunnen verstekt worden aan politie en justitie.

De directie is niet aansprakelijk voor diefstal en/of zoek raken van kledingstukken e.d.

Heeft u voorkeur voor een specifieke tafel? We proberen uiteraard aan uw voorkeur te voldoen. Helaas is dit om praktische redenen niet altijd mogelijk. We vragen hiervoor uw begrip.

Bent u verhinderd of vertraagd? Stel ons tijdig op de hoogte. Wellicht kunnen wij nog schuiven in onze planning. Bent u later dan 30 minuten dan het gereserveerde tijdstip, dan kunnen wij uw tafel aan andere gasten weggeven.

Uw arrangement start na de bestelling van uw eerste consumptie, tenzij anders overeengekomen.